Schrijfmiddag over rouw, verlies en verder leven

Als er een maand is waarin het extra merkbaar is dat een geliefde er niet meer is, is het wel december. Daarom gaan we juist in december stilstaan bij wie je mist. Schrijven we herinneringen op die je graag levend houdt en vertrouwen we verhalen die troosten en inspireren of er gewoon uit moeten toe aan het papier. 

Schrijf je mee met deze schrijfmiddag? Zaterdagmiddag 11 december van 14.00 tot 16.30 schrijven we samen in mijn schrijfstudio in Marrum over rouw, verlies én verder leven. Juist in deze maand vol feestdagen.

Wat krijg je? 
Je krijgt inspirerende schrijfopdrachten en schrijft ter plekke verhalen, anekdotes of scenes. We schrijven in een kleine groep van maximaal 8 personen in een fijne en veilige sfeer. Inspiratie, creatie en schrijfplezier staan voorop. Je deelt wat je wilt delen. Niets moet. 

Aan het einde van de middag heb je een of meerdere teksten geschreven die je kunt uitwerken tot een scene, verhaal of je eigen boek. 

Wie geeft deze schrijfworkshop? 
Mijn naam is Ingeborg Hoogsteen (1976) en mijn bedrijf heet Bureau Twirrewyn (Fries woord voor wervelwind, ik word vaak een creatieve wervelwind genoemd, vandaar).  Ik ben schrijfcoach, schrijver en docent Nederlands. 

Ik inspireer, motiveer en activeer ambitieuze schrijvers om hun verhaal woorden te geven.  Dit doe ik voornamelijk via mijn programma’s Fun, Focus en Flow (online programma), Verder met Fictie (online programma) en individuele schrijfbegeleiding. Ook organiseer ik schrijfochtenden, schrijfdagen en schrijfweekenden. 

Schrijf je mee? Er kunnen maximaal 8 mensen meedoen dus wacht niet langer. 

Investering  € 37,-  

Meld je hieronder aan. 

Vul hieronder de velden in. 

Deze gegevens heb ik nodig voor het aanmaken van je account en je factuur. 

Account- en factuurgegevens

Je bestelling

Schrijfmiddag zaterdag 11 december 2021
€ 37,-

Check voor meer info en aanmelden: www.bureautwirrewyn.nl