Schrijfochtend spelen met taal en poëzie

Wil je spelen met taal en experimenteren met verschillende dichtvormen? Zet jij woorden, klanken en ritmes om in een elfje, haiku of een vrij vers? Ben je benieuwd naar nieuwe vormen van poëzie?

Doe dan mee met deze schrijfochtend. Donderdagochtend 11 november van 9.30 tot 12.00 schrijven we samen, online via Zoom. We gaan spelen en experimenteren met taal en aan de slag met mooie dichtvormen.

Wat krijg je?
Je krijgt inspirerende schrijfopdrachten en schrijft ter plekke gedichten. We schrijven in een kleine groep van maximaal 10 personen in een fijne en veilige sfeer. Inspiratie, creatie en schrijfplezier staan voorop. Je deelt wat je wilt delen. Niets moet.

Vanuit je eigen huis of kantoor heb je aan het einde van de ochtend een of meerdere gedichten geschreven die je kunt uitwerken tot een groter of ander gedicht of je eigen dichtbundel.

Wie geeft deze schrijfochtend?
Mijn naam is Ingeborg Hoogsteen (1976) en mijn bedrijf heet Bureau Twirrewyn (Fries woord voor wervelwind, ik word vaak een creatieve wervelwind genoemd, vandaar).  Ik ben schrijfcoach, schrijver en docent Nederlands.

Ik inspireer, motiveer en activeer ambitieuze schrijvers om hun verhaal woorden te geven.  Dit doe ik voornamelijk via mijn programma’s Fun, Focus en Flow (online programma), Verder met Fictie (online programma) en individuele schrijfbegeleiding. Ook organiseer ik schrijfochtenden, schrijfdagen en schrijfweekenden.

Schrijf je mee? Er kunnen maximaal 10 mensen meedoen dus wacht niet langer. 

Investering  € 37,-  

Vul hieronder de velden in. 

Deze gegevens heb ik nodig voor het aanmaken van je account en je factuur. 

Account- en factuurgegevens

Je bestelling

Online schrijfochtend 11 november 2021
€ 37,-