Schrijfochtend over rouw, verlies en verder leven

Als er een maand is waarin het extra merkbaar is dat een geliefde er niet meer is, is het wel december. Daarom gaan we juist in december stilstaan bij wie je mist. Schrijven we herinneringen op die je graag levend houdt en vertrouwen we verhalen die troosten en inspireren of er gewoon uit moeten toe aan het papier.

Schrijf je mee met deze schrijfochtend? Vrijdagochtend 10 december van 9.30 tot 12.00 schrijven we samen, online via Zoom, over rouw, verlies én verder leven. Juist in deze maand vol feestdagen.

Wat krijg je?
Je krijgt inspirerende schrijfopdrachten en schrijft ter plekke verhalen, anekdotes of scenes. We schrijven in een kleine groep van maximaal 10 personen in een fijne en veilige sfeer. Inspiratie, creatie en schrijfplezier staan voorop. Je deelt wat je wilt delen. Niets moet.

Vanuit je eigen huis of kantoor heb je aan het einde van de ochtend een of meerdere teksten geschreven die je kunt uitwerken tot een scene, verhaal of je eigen boek. 

Wie geeft deze schrijfochtend?
Mijn naam is Ingeborg Hoogsteen (1976) en mijn bedrijf heet Bureau Twirrewyn (Fries woord voor wervelwind, ik word vaak een creatieve wervelwind genoemd, vandaar).  Ik ben schrijfcoach, schrijver en docent Nederlands.

Ik inspireer, motiveer en activeer ambitieuze schrijvers om hun verhaal woorden te geven.  Dit doe ik voornamelijk via mijn programma’s Fun, Focus en Flow (online programma), Verder met Fictie (online programma) en individuele schrijfbegeleiding. Ook organiseer ik schrijfochtenden, schrijfdagen en schrijfweekenden.

Schrijf je mee? Er kunnen maximaal 10 mensen meedoen dus wacht niet langer. 

Investering  € 37,-  

Vul hieronder de velden in. 

Deze gegevens heb ik nodig voor het aanmaken van je account en je factuur. 

Account- en factuurgegevens

Je bestelling

Schrijfochtend vrijdag 10 december 2021
€ 37,-